Parnassian asunnot helsingin keskustassa

Julkaistu:

Elämää Helsingin sydämessä

Kun etsitään asuntoa Helsingin keskustasta, sijainti on kaikki kaikessa. Me Parnassialla ymmärrämme, että keskeinen sijainti tarjoaa paitsi helpon pääsyn kaupungin palveluihin, myös mahdollisuuden nauttia pääkaupungin sykkeestä. Asunnot, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä kulttuurikohteista, ravintoloista ja kaupoista, ovat erityisen haluttuja.

Meidän kiinteistömme sijaitsevat alueilla, jotka ovat tunnettuja niiden historiallisesta arvosta ja kauneudesta. Töölö ja Kaivopuisto ovat alueita, joissa yhdistyvät viihtyisä asuminen ja kaupungin parhaat palvelut. Tarjoamme asuntoja, jotka sopivat niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin, jotka arvostavat laadukasta ja rauhallista asumista.

Laadukkaat vuokra-asunnot pitkäaikaiseen asumiseen

Laatu on meille Parnassialla avainsana. Haluamme tarjota asukkaillemme enemmän kuin pelkän katon pään päälle. Vuokra-asuntomme ovat huolella ylläpidettyjä ja niissä on panostettu viihtyisyyteen ja toimivuuteen. Pitkäaikainen asuminen vaatii asunnolta kestävyyttä ja mukavuutta, jotka ovatkin meidän asuntojemme peruspilareita.

Asiakaspalvelumme on joustavaa ja luotettavaa. Meille on tärkeää, että asukkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. Reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun asukkaidemme tarpeisiin.

Ympäristö, joka inspiroi ja elävöittää

Helsingin keskustan asunnoissa asuminen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän urbaania elämäntyyliä ja luonnonläheisyyttä. Lähellä ovat niin merenrannat kuin viheralueetkin, jotka tarjoavat loistavat puitteet niin lenkkeilyyn kuin rentoutumiseenkin. Kulttuuritarjonta on monipuolista, ja lähialueelta löytyy useita teattereita, museoita ja gallerioita.

Me arvostamme ympäristöä, joka tukee asukkaidensa hyvinvointia. Siksi kiinteistömme sijaitsevat alueilla, jotka tarjoavat asukkailleen inspiroivan ja elävöittävän ympäristön. Tämä näkyy niin asuntojemme suunnittelussa kuin niiden sijainnissakin.

Asiakaslähtöinen palvelu ja yhteisöllisyys

Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. Meille on tärkeää, että asukkaamme kokevat tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi. Yhteisöllisyys on arvo, jota vaalimme ja joka näkyy myös asuntojemme ympärillä. Järjestämme asukkaillemme tapahtumia ja toimintaa, joka luo naapureiden välille yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Me Parnassialla uskomme, että onnelliset asukkaat tekevät onnellisen yhteisön. Siksi panostamme palveluihimme ja yhteisöllisyyteen, jotta jokainen asukas voi tuntea olevansa osa jotakin suurempaa ja merkityksellistä.

Vastuullinen ja kestävä vuokranantaja

Vastuullisuus on meille tärkeä periaate. Noudatamme Suomen Vuokranantajien hyvää vuokratapaa ja syrjimättömyyden periaatteita. Kestävä kehitys ohjaa toimintaamme niin kiinteistöjen ylläpidossa kuin uusien investointienkin suunnittelussa.

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kotinsa on hyvissä käsissä. Käytämme asuntojemme ylläpidossa ja huollossa vain parhaita käytäntöjä, jotta voimme taata turvallisen ja kestävän asumisen kaikille asukkaillemme.