Parnassian vuokra-asunnot – Myllytie 6

Julkaistu:

Asuntojen laatu ja suunnittelu

Kaivopuiston arvostetulla alueella sijaitsevat asuntomme ovat suunnitelleet alan huippuosaajat. Kristian Gullichsenin käsialaa oleva As Oy Myllytien Olympos tarjoaa asukkailleen laadukasta ja modernia asumista. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan sisään, ja merinäköalat sekä Kaivopuiston vehreys ovat osa jokapäiväistä maisemaa. Korkeat huoneet luovat avaruuden tuntua, mikä tekee asunnoista entistä viihtyisämpiä.

Me Parnassialla panostamme asuntojemme laatuun ja viihtyvyyteen. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella, ja asukkaidemme arki sujuu mukavasti modernien mukavuuksien ansiosta. Taloyhtiössämme on hissit, saunaosasto uima-altaineen ja kuntosali, jotka tuovat lisäarvoa asumiseen.

Taloyhtiön palvelut ja yhteistilat

Asukkaidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme monipuolisia palveluita. Viihtyisä saunaosasto ja uima-allas ovat täydellisiä rentoutumiseen kiireisen päivän päätteeksi. Lisäksi kuntosali mahdollistaa aktiivisen elämäntyylin ylläpitämisen ilman, että tarvitsee lähteä kauas kotoa. Irtaimistovarastot, iso pyöräkellari ja ulkoiluvälinevarasto helpottavat arkea ja tuovat lisätilaa asukkaiden käyttöön.

Meillä on myös Saunalahti Kotikuitu -sopimus, joka takaa nopeat internetyhteydet kaikille asukkaille. Autotallissamme on 26 paikkaa, ja siellä on myös latauspisteitä sähköautoille. Kiinteistön ylläpidosta vastaa ammattitaitoinen Kiinteistöhuolto Jari Vilander Oy, joka on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Ympäröivä alue ja palvelut

Rauhallinen piha-alueemme tarjoaa rauhaa ja turvaa keskellä kaupungin sykettä. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä, ja paikallisten suosima Café Ursula on viiden minuutin kävelymatkan päässä. Alueelta löytyy myös kattavat koulutusmahdollisuudet, kuten Tehtaankadun ala-aste ja Helsingin normaalilyseo.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä läheisiltä raitiovaunupysäkeiltä kulkevat linjat 2 ja 3. Tämä tekee liikkumisesta helppoa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Alueen palvelut ja koulut ovat lähellä, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Asukkaiden kokemukset

Asukkaamme arvostavat korkeatasoista asumista ja ympäröivän alueen palveluita. He kertovat viihtyvänsä erinomaisesti ja nauttivansa asuntojemme tarjoamasta mukavuudesta ja laadusta. Yhteisöllisyys ja naapuruston rauhallisuus ovat asioita, jotka tekevät asumisesta meillä ainutlaatuista.

Me Parnassialla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asukkaillemme enemmän kuin pelkän kodin. Me tarjoamme kokemuksen, jossa jokainen päivä on mahdollisuus nauttia laadukkaasta ja huolettomasta asumisesta.

Yhteystiedot ja lisätietoja

Kun etsit laadukasta ja viihtyisää vuokra-asuntoa Helsingin sydämestä, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan kodin. Lisätietoja asunnoistamme ja palveluistamme saat ottamalla yhteyttä Kiinteistöhuolto Jari Vilander Oy:n kautta tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Meille on tärkeää, että jokainen asukas tuntee olonsa kotoisaksi ja tyytyväiseksi. Siksi olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan henkilökohtaista palvelua. Tervetuloa osaksi Parnassian yhteisöä!