Töölönkatu 30 b

00260 Helsinki

Töölöntorin vieressä sijaitseva As Oy Töölönkatu 30b on kuusikerroksinen kivitalo. Vuonna 1937 rakennettu kiinteistö siirtyi Parnassian omistukseen vuonna 1996.
Kiinteistössä aloitetaan vuoden 2024 alussa mittava saneeraus, jossa talotekniikan uusimisen lisäksi remontoidaan myös huoneistot keittiöineen ja kylpyhuoneineen. Asuntoihin on tulossa jäähdytysvalmius, odottamaan kaukokylmäverkon laajentumista aivan lähivuosina.
Remontoitujen huoneistojen markkinointi aloitetaan loppukesällä 2024.
Parnassian toimitila muuttaa saneerauksen ajaksi osoitteeseen Caloniuksenkatu 7 A 2.

Asunnot22

Pinta-ala29–70,5 m²

Rakennettu1937

Tietoa kiinteistöstä

Talosta löytyy hissi sekä pyörä- ja irtaimistovarastot. Parnassian toimisto sijaitsee kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa.

Kiinteistöä huoltaa

Talohuolto Vilander
Puh. 041 526 3914 (24h / vrk)
Sähköposti: info@talohuoltovilander.fi

Alueen palvelut

Asukkaita palvelevat Töölöntorin ympäristössä sijaitsevat kahvilat ja ravintolat sekä K-market Töölöntori liha- ja kalatiskeineen. Töölönkatu 30b:stä on kävelymatka lähistön kulttuuri- ja liikuntapalveluihin: Töölönlahden puistoon, Oopperaan, Musiikkitaloon ja keskustakirjasto Oodiin. Mannerheimintien, Runeberginkadun ja Topeliuksenkadun raitiovaunu- ja linja-autopysäkit ovat vain kivenheiton päässä, ja mahdolliselle autolle löytyy tilaa läheisestä P-Töölöstä. Alueella on useita päiväkoteja, lähikoulu on Taivallahden peruskoulu.

Kartta

image description