Myllytie 6

00140 Helsinki

Kristian Gullichsenin suunnittelema, Parnassian rakennuttama kaksirakennuksinen betonitalo As Oy Myllytien Olympos sijaitsee Olympiaterminaalin yläpuolella, Kaivopuiston upealla suurlähetystöalueella.

Asunnot12

Pinta-ala57–198 m²

Rakennettu1995

Tietoa kiinteistöstä

Luonnonvalo pääsee sisälle isoista ikkunoista, joista näkymät avautuvat merelle ja Kaivopuiston hyvin hoidettuun naapurustoon. Korkeat huoneet tuovat lisää tilan tuntua moderneihin asuntoihin. Taloyhtiössä on hissit, viihtyisä saunaosasto uima-altaineen, kuntosali, irtaimistovarastot, iso pyöräkellari ja ulkoiluvälinevarasto. Asukkailla on mahdollisuus Saunalahti Kotikuitu -sopimukseen taloyhtiöhinnalla. Lisäksi kiinteistöstä löytyy 26-paikkainen autotalli, jossa on myös latauspisteitä sähköautoille.

Kiinteistöä huoltaa

Kiinteistöhuolto Jari Vilander Oy
Puh. 0400 406 402 (24h / vrk)
Sähköposti: khpvilander@gmail.com

Alueen palvelut

Rauhalliselta piha-alueelta kävelee 10 minuutissa Helsingin keskustaan, ja paikallisten suosimaan Café Ursulaan vain 5 minuutissa. Läheisiltä raitiovaunupysäkeiltä kulkevat linjat 2 ja 3. Lähikoulut ovat Tehtaankadun ala-aste ja Helsingin normaalilyseon yläaste, ruotsinkielisten koululaisten lähikoulu on Grundskolan Norsen.

Kartta

image description