Minna Canthin katu 7

00250 Helsinki

Linnankosken puiston reunassa sijaitseva As Oy Lopo on vuonna 1938 rakennettu seitsemänkerroksinen kivitalo. Parnassian omistuksessa kiinteistö on ollut vuodesta 1998. Kiinteistössä on tehty täysi linjasaneeraus ja peruskorjaus vuonna 2015.

Asunnot30

Pinta-ala22–71 m²

Rakennettu1938

Tietoa kiinteistöstä

Kiinteistössä on tehty täysi linjasaneeraus ja peruskorjaus vuonna 2015. Talossa on hissi, pesutupa, kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä pyöräkellari. Asukkailla on mahdollisuus DNA Netti-sopimukseen taloyhtiöhinnalla. Sisäpihalta löytyy autopaikkoja, joiden varaustilannetta voi tiedustella Parnassian toimistolta. Taloyhtiö varastoi ympäristöystävällistä sähköä aurinkopaneelien avulla.

Kiinteistöä huoltaa

Talohuolto Vilander
Puh. 041 526 3914 (24h / vrk)
Sähköposti: info@talohuoltovilander.fi

Alueen palvelut

Kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsee lukuisia palveluita sekä ruokakauppoja. Ravintolatarjonta on monipuolista nepalilaisesta keittiöstä italialaiseen. Töölön kirjasto palvelee vain parin korttelin päässä kohteesta. Meilahden sairaala sekä ympäri vuorokauden auki oleva Yliopiston Apteekki löytyvät lähistöltä. Töölön Pallokenttä, Helsingin uimastadion sekä Uimastadionin koripallokenttä ja Eläintarhan urheilukenttä tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia liikunta-aktiviteeteille. Taka-Töölöstä matkaa julkisilla Helsingin keskustaan hetkessä.

Kartta

image description