Kivelänkatu 5-7

00260 Helsinki

As Oy Helsingin Kivelänkatu 5-7 sijaitsee Töölössä, Oopperan ja Töölöntorin läheisyydessä. Talossa on kaksi porrasta ja seitsemän kerrosta. Parnassian omistuksessa kiinteistö on ollut vuodesta 2007 ja sen peruskorjaus valmistui vuonna 2009.

Asunnot49

Pinta-ala23–103,5 m²

Rakennettu1951

Kivelänkatu 5-7

Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä viisiöön. Suuremmat asunnot ovat valoisia läpitalon huoneistoja, ja monessa asunnossa on parveke.
Asukkailla on käytössään hissi, sauna, pyykkitupa, kuivaushuone sekä irtaimisto-, urheiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä mahdollisuus DNA Netti-sopimukseen taloyhtiöhinnalla. Suojaisa sisäpiha on suunniteltu yhdessä vihersuunnittelijan kanssa erityisesti lapsiperheiden tarpeet huomioiden. Yhteiskäytössä on myös grillikatos, joka tarjoaa puitteet kesäillan viettoon tai juhlien järjestämiseen. Kiinteistössä on muutama autotalli, joiden vuokraustilannetta voitte kysyä asunnonvuokrauksen yhteydessä.

Kiinteistöä huoltaa

Talohuolto Vilander
Puh. 041 526 3914 (24h / vrk)
Sähköposti: info@talohuoltovilander.fi

Alueen palvelut

Kivelänkatu 5-7 sijaitsee monipuolisten palveluiden keskellä. Kivenheiton päästä löytyy laadukkaita ravintoloita, ihania kahviloita sekä monipuolisia terveyspalveluita. Samalla korttelipihalla toimii Päiväkoti Riikka ja kävelymatkan säteellä on myös muita päiväkoteja. Lähikoulut ovat Töölön ala-aste ja Töölön yhteiskoulun yläaste. Lähellä sijatsevat myös Töölönlahtea ympäröivät kulttuuritalot ja Olympiastadionin ympäristön liikuntakohteet. Töölönlahti on suosittu kävely-ympäristö vuodenajasta riippumatta. Helsingin ydinkeskustaan pääsee hetkessä raitiovaunuilla ja busseilla tai vartissa kävellen.

Kartta

image description