Kauniita koteja Caloniuksenkadulla

Julkaistu:

Elämää Helsingin sydämessä

Kaupungin sykkeessä, kulttuurin ja historian keskellä, sijaitsee alue, joka tarjoaa asukkailleen enemmän kuin pelkän kodin. Helsingin Etu-Töölö, jossa sijaitsevat myös meidän ylläpitämämme kiinteistöt, on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja vehreistä puistoistaan. Asukkaiden arkea rikastuttavat alueen monipuoliset palvelut, kuten laadukkaat ruokakaupat, viihtyisät kahvilat ja ravintolat.

Me Parnassialla ymmärrämme, että koti on enemmän kuin neljä seinää. Se on paikka, jossa elämän pienet hetket muuttuvat suuriksi muistoiksi. Siksi tarjoamme asukkaillemme kauniita ja hyvin hoidettuja koteja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla, lähellä kaikkea tarpeellista.

Liikkuminen ja sijainti

Caloniuksenkadun varrella asuminen tarkoittaa helppoa liikkumista kaikkialle Helsinkiin. Raitiolinja 8 kulkee suoraan kadun varrella, ja läheisellä Runeberginkadulla liikennöivät linjat 1 ja 2. Tämä tekee arjesta sujuvaa, oli sitten menossa töihin, kouluun tai vapaa-ajan viettoon.

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat nauttia alueen tarjoamista mahdollisuuksista ilman, että liikkumisen tarve muodostuu esteeksi. Olipa kyseessä sitten kävelymatka Etu-Töölön lukioon tai vaikkapa Hankenin kauppakorkeakouluun, kaikki on lähellä. Lisäksi alueen vehreät ulkoilumaastot, kuten Väinämöisen puisto ja Hietaniemen uimaranta, tarjoavat loistavat puitteet virkistäytymiselle.

Asunnot ja palvelut

As Oy Helsingin Caloniuksenkatu 7:n kiinteistössä on tarjolla asuntoja, jotka vaihtelevat kooltaan 18,5 m² yksiöistä aina 112 m² perheasuntoihin. Rakennus on peräisin vuodelta 1928, ja se henkii alueen historiallista ilmapiiriä. Meidän omistuksessamme kiinteistö on ollut vuodesta 2003, ja pidämme huolen siitä, että asunnot ja yleiset tilat ovat aina ajantasaisia ja hyvässä kunnossa.

Asukkaidemme käytössä on muun muassa talosauna, pyykkitupa ja kuivaushuoneet, jotka tekevät arjesta mukavampaa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden DNA Netti sopimukseen taloyhtiöhinnalla, jotta yhteydet pysyvät nopeina ja luotettavina. Kellarikerroksessa sijaitseva parkkihalli, jossa on myös sähköautojen latauspisteitä, on peruskorjattu vuonna 2020, mikä palvelee modernin kaupunkilaisen tarpeita.

Yhteisöllisyys ja palvelu

Me Parnassialla panostamme yhteisöllisyyteen ja haluamme, että asukkaamme tuntevat olonsa kotoisaksi. Kiinteistöjen isännöinnistä vastaa Talohuolto Vilander, joka on tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tämä takaa sen, että mahdollisiin huoliin ja kysymyksiin reagoidaan nopeasti ja tehokkaasti.

Asiakaspalvelumme on joustavaa ja luotettavaa, ja pyrimme aina huomioimaan asukkaidemme tarpeet. Olipa kyseessä sitten muuttuva elämäntilanne tai pieni arjen apu, olemme valmiita auttamaan. Parnassia noudattaa Suomen Vuokranantajien hyvää vuokratapaa sekä syrjimättömyyden periaatetta, jotta jokainen asukas voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.