Kivelänkatu 5-7


Kivelänkatu 5-7 on vuonna 1951 rakennettu seitsemänkerroksinen kaksiportainen kivitalo, jonka peruskorjaus valmistui kesällä 2009.

Kohteessa on 49 huoneistoa, kooltaan 23 m2 – 103,5 m2. Huoneistotyypit vaihtelevat näppäristä yksiöistä tilavaan viisiöön. Ikkunanäkymä on joko vehreälle Kivelänkadulle tai rauhalliselle sisäpihalle, suuremmat asunnot ovat läpitalon huoneistoja ja suurimmassa osassa huoneistoja on parveke.

Kiinteistössä on tehty lähes täydellinen peruskorjaus, mutta ajan henkeä kunnioittaen ja vanhaa mahdollisuuksien mukaan korjaten. Kiinteistössä on uusittu mm. katto, parvekkeet, vesijohdot, ilmastointi ja sähkö. Porraskäytävät on kunnostettu ja hissi uusittu. Asukkaiden käytössä ovat uudistetut pyykkitupa, kuivaushuone ja sauna. Talosta löytyvät myös uudet irtaimisto-, urheiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Viihtyisä ja suojaisa sisäpiha-alue on suunniteltu lapsiperheet silmällä pitäen. Pihalla on lasten leikkipaikan lisäksi kaikkien käyttöön tarkoitettu grillikatos. Piha on suunniteltu yhdessä vihersuunnittelijan kanssa, ja se noudattaa ajan henkeä.

Kiinteistöä huoltaa:
Kiinteistöhuolto K. Vilander Oy
Puh. (09) 669 318
Päivystävä huoltomies: 0400 406 402
Sähköposti: info@khvilander.fi
Katso vuokrattavat asunnot